Hur kan man tröttna på det här?

Jomenvisst är jag fortfarande kvar på öin!
Har legat ute på jobb sedan februari, och det har varit en fantastisk tid. Faktiskt. Är fortfarande på många sätt och vis. Mycket har hänt, både bra och dåligt. Men, den visionen vi började med har imponerande hållit hela vägen hit. Det vandrarhem vi ville starta, har vi startat. I den stil som vi tänkte oss, med den inredning vi önskade. Att vi sedan dessutom blev med café&pub, ja, det blev liksom del 2 i den här historien. Där är jag nu.

Vi hade tänkt släcka ner stället den sista september. Sedan dök det upp ett enormt behov av ett lunchställe här i Fårösund, pga att alla andra helt enkelt stängt. Efter mycket om och men, bestämde vi oss för att ta en chans, och kör nu Dagens lunch här på Boot Hostel. Så nu är man kallskänka också. Man kan väl säga att det minst sagt är en lärorik tid, och det gäller bara att suga i sig allt man kan.

Många höjde på ögonbrynet när vi bestämde oss för att köra vidare vintertid, med maten och pubhelgerna, och sa; Men? När ska du komma hem då?
Mitt svar är; Jamenjagvettamejsjuttsingeninteju!

Den här miljön som jag befinner mig i, är helt enkelt obeskrivligt vacker, unik, och märklig. Varje dag kliver jag utanför dörren, och möts av vyer som är som balsam för själen. Ingen dag är heller lik den andra. Jag är helt fascinerad! Helt jädra såld! Tokförälskad!

Och, så länge det rullar på, så länge ork och motivation finns, så stannar jag och kämpar vidare i mitt livs resa. tar varje dag som den kommer. Varje utmaning ska jag igenom. Jag fortsätter kliva upp och ut, varje dag, för att möta nya vyer. Jobbar, sliter, plåtar och njuter. Fortsätter den här märkliga resan med Boot Hostel. Med mig själv och min egen existens. Trots att jag även varje dag tänker på alla där hemma, och ibland saknar så det blir en fysisk smärta i maggropen, lär jag vara helt ärlig mot mig själv, och bekänna färg.
Hur i hela fridens dagar skall jag kunna tröttna på det här?

Vy1Vy2

Vy3

Vy4

Vy5

Vy6

Vy7

Vy9

Vy10

Vy11

Vy12

Vy13

Vy14

Vy15

Vy8

Kram!
// Nerina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.