Är det över nu?

20130930
Är det meningen att det är över nu? På säsongen och arbetet här i Fårösund?

På ett sätt är det väl det. Men, på ett annat, aldrig! Det är nu jag skulle vilja hugga tag i det som inte hunnits med; måleri, lagning och småfix för att förbättra, styra upp marknadsföringen inför nästa säsong, positionera oss mer genom att mötesmingla och pingla till intressanta samarbetspartners, maila och knacka på hos potentiella kunder för att locka till nästa års äventyr här på ön.

De sista två helgerna har inneburit många långa timmar tillsammans med sköna gäster, vänner och familjemedlemmar, i en galet härlig kakafoni av tiptop, flipflop, skratt, värme och massor av kärlek.Gotland 130930 020

Nu sitter jag här på kvällskvisten och tittar ut på ett svart, tomt och tyst vandrarhem, och känner äntligen den efterlängtade skrivlustan vakna till liv. Ni som verkligen känner mig vet att hösten är min tid. Vinden i min man, de dova färgerna, dofterna, sjalen runt halsen, kängorna på fötterna och bylsiga tröjor. Kall nästipp genom en natur som skakar av sig överflödet inför stundande ide. Det finns mycket att tänka på nu. Viktiga beslut att fatta, utan att jag egentligen fattar vad som är viktigast.

Gotland 130930 018

Gotland 130928 007

Det enda jag vet är att det inte är slut. Det här är bara början . .

Kram // Nerina

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.