Men hua va tin går fort!

Vad hände?? Helt plötsligt är det maj! Veckorna har rusat iväg och en dag när jag var ute och gick, märkte jag att hela Fårösund hade förändrats över en natt. Helt sant! Det luktade annorlunda, ljuset var annorlunda, och folk såg annorlunda ut. Det luktade torrt och gott och gräs, människor hade hängt av sig tjockjackorna och cyklade och log. Solen har äntligen gått från mespropp till tvärskön. Det gillar jag! Ingen kan ha frusit mer än jag gjort den här vintern. No way!! Nu har till och med fräknarna hittat tillbaka på nosen igen. Vilket är heeeelt ok.

Vykort-maj4

Det har även hänt mycket på bygget. Nästa vecka står vi inför slutbesiktning, och i blivande köksdelen skruvas det för fullt. Det blir så himla fint! Så fort vi kan ska vi fota och lägga upp bilder. Ni kommer att få se. . .

Under sista månaderna har jag tappat 15 kilo (eller rättare sagt kämpat bort dem), promenerat mycket och njutit av det som erbjudits här på ön i form av skön miljö, lugn och ro, mycket nätverkande och minst sagt energiska långa arbetsdagar som lett oss framåt. Nu går både jag och Boot Hostel in i en ny fas. Från förberedelse till skarpt läge. Bokningar börjar trilla in, och det är en mycket speciell känsla att se att saker och ting fungerar. Inte bara i visionen.

Cafédelen är påbörjad, och utemöblerna beställda. Tankar på menyer och kakbak snurrar konstant. Vi håller tummar och tår för att kunna öppna den delen till midsommar. Även ett nyrenoverat Strandboden, för stora sällskap, eller familjen som kräver eget utrymme.

Ja, nog är det mycket på gång, och givetvis kommer vi upptäcka saker vi inte tänkt på. Oförutsedda saker kommer att hända, och nya problem att dyka upp längs hela vägen. Men, det är ju det som är grejen! Annars skulle man ju bara inte ge sig in i ett sånt här projekt. Jag är född problemlösare, och ska därmed göra det jag gör bäst = lösa problem! Allt annat är ju tråkigt ju!

Jag som även drömt om att få åka hoj här på ön i år, lär nog inse att det inte blir något. Krokodiltårar på min kind, men så är det (om inte någon mot all förmodan råkar ha en hoj stå och skräpa i sommar, och kan tänka sig att hyra ut den till mig).
Ska försöka skaffa en äkta kärringtralla åt mig. För två hjul SKA jag ha i sommar! Även om det inte kommer att gå lika fort, så ska behöver jag få nosa på friktionen mot asfalten, och känna vågrörelsen av vinden i mitt hår.

Gotland 130424 015

Låtsas kan man ju alltid, i väntan och längtan efter den motordrivna 2-hjulingen.
Kram // Nerina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.