En dag som den här njuter jag!

Det blev så märkligt  tyst och lugnt på bygget ett tag.

Men, det har ju trots allt varit påskhelg, och den bjöd på en efterlängtad härlig intim familjegemenskap, lugna kvällar och allmänt myspys. Vi drog en skitgubbe kvällstid till värmeljus och soft musikmatta i bakgrunden. Dagtid tog vi oss både ner till Visby och ut på Fårö en sväng. Fick frisk luft vid Raukarna. Upplevde minnen vid Sudersand, och köpte gott fikabröd hos Sylvis döttrar. Ett mer än godkänt bageri och fik på Fårö. Det är väl så det är sommartid; bärs på Kutens och bulle på Sylvis.

Kents egen version av Bergmans Döden.

Kents egen version av Bergmans Döden.

 

Rebeccas mer autentiska version.

Rebeccas mer autentiska version.

I Visby drog vi runt och jag gjorde en egen liten kaffetest. Kaffe är viktigt! Det ska vara gott. Jag har upptäckt att det kalkrika vattnet här ställer krav på bönan. Men, nu har jag fått lite uppslag från två fik med supergott kaffe. Strykjärnet och Amandas. Tack för tipsen, bägge två, säger jag.

Det blev tyst och tomt när mina nära åkte hem igen. En dag. Sedan var det som om någon tröck på en knapp! För, igår sade det poff! Plötsligt vimlar det av hantverkare både högt och lågt; elektriker, golvläggare, rör och ventkillar, snickare, och så möte inbokat med larmnisse i morgon. Gissa om jag njuter. . . platsansvarig och kvinna, som man ändå är 😉

I Franska Kasern slog de upp hålet till nya entrén idag. Det kändes historiskt på något vis. Den gamla byggnaden håller andan, och tvingas framåt in i en ny fas. Tillbaka in i historien, igen. Och där får jag vara med på ett hörn. Både surrealistiskt och så självklart.

Och sist, men inte minst, så är vår online-bokning äntligen klar och ligger ute på hemsidan. NU kan man äntligen boka via nätet även hos oss.

SÅ, sätt igång och boka nu 🙂
Kram /Nerina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.