Får man säga att man är jävligt stolt över sig själv?

Jantelagen är ju något som ständigt är på tapeten. Speciellt när det handlar om kvinnors roller i både arbetsroller och samhället i stort. Jag tänker sätta Jantefjante på plats, genom att säga – Fasen vad jag är stolt över mitt jobb, och sjutton också vad duktig jag är!

Jante kopiera

En framtida tatuering, kanske? För att påminna mig själv . . .

Så.
Det var skönt.

Idag har jag äntligen uppnått ett viktigt mål. Att få klart vårt bokningsprogram, och vår onlinebokning. Vår programmerare som skapat Billbook, har haft en ängels tålamod, en sanslös servicekänsla, och ställt många bra frågor som rent pedagogiskt lett hela den här processen precis dit jag själv vill. Ett bra och lätthanterligt bokningsprogram, anpassat för just Boot Hostel.

Ni ska veta att det är en djungel av bokningsprogram, och olika alternativ till hur ens onlinebokning sköts. Efter mycket sökande, och mycket funderande, så blev det Billbook. Idag är jag nöjd över mitt beslut, och superstolt över resultatet.

Nu ska jag fira med att hämta upp mina raringar från Visby, när de kommer med färjan i natt. Färden mot Blåkulla må jag ha missat pga jobb idag. Men, min lilla familj missar jag inte, så det får bli dagens tripp. Sedan blir det till att ha en skön påskhelg här tillsammans på Öin.

Äggstra Glad Påsk kopiera

Glad Påsk på er alla duktiga . . .och en äggstra påskakram till er alla 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.