Soligt men kallt, i väntan på vår på allvar.

Det är svinkallt även här på öin.
Därför har jag ägnat mig åt en del inomhusaktiviteter, typ måla vägg/skyddslister i sovsalarna. Bra blir det hörrni, men det tar tiiiiid!! Varvar min arbetstid med att promenera en del. Utforska samhället, njuta av havet, hamnen, byggnader och människor. Njuta av tystnaden och ensamheten. Man tänker så bra då. Och, det är väl förmodligen bäst att passa på nu, innan allt säger pang, och säsongen är här.

Gotland 1303010 010

Kaffe – Målarkluddens bästa styrketår!

Den största prövningen i hela det här projektet är uthållighet och tålamod. Det är en ständig process med olika praktiska moment, som möter människan, tiden och pengar. Det känns som jag lägger ett 5000 bitars avancerat pussel. Passar inte biten så gör den inte, men, det finns hela tiden vetskap om att det finns en annan som gör det.

Det gäller att hitta den lilla rackaren bara, för att få till en större glimt av helheten, och lockas att fortsätta. Slutmålet är ju att få klart hela bilden, och sedan njuta av den. Ja, jag vet, nu svamlar jag iväg. F´låt!

Gute 2013 005

Kvinnan och havet (eller färjan)!

I morgon är en spännande dag! Då skall vi få igång bokningsprogrammet och online bokningen på Boot Hostels hemsida. Att få lägga in de bokningar som vi redan fått i programmet gör att det känns ännu mer på riktigt. En härlig känsla!

Ni ser! Små små steg framåt. Hela tiden . . .

Kram // Nerina

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.