Premiär för Boot Hostels hemsida!

Klockan visar 03:40, vilket helt klart betyder nattsudd.

Har suttit och pillat och redigerat på Boots hemsida, och det är så himla spännande. Man vill ju att allt ska Gotland 2013-01-30 048vara perfekt, utan att egentligen ha facit för om det någonsin kan bli det. Så, jag ger mig nu, och knallar upp och lägger mig. Ska drömma om min sköna upplevelse när jag var där i onsdags, med underbar känsla i magen och sköna vyer. Vet redan nu att jag aldrig kommer att tröttna på vyerna på öin. Den inre kameran står på autoknäpp hela tiden.

ÅH, kolla ljuset – knäpp! ÅH, kolla havet och svanarna som guppar där ute i par – knäpp! ÅH, kolla där och där och där . . . – knäpp!Gotland 2013-01-30 056

Jag vet, det kanske är jag som är lite knäpp, men det står jag för. Trots kyliga vindar i onsdags, så märkte jag riktigt hur naturen är på gång. På ön är allt tidigare. Det känns. För första gången på länge vågar jag tro att våren är på g.

Gissa om jag längtar . . .

Kram // Nerina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.